2014-04-30 01:09:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma madarat lehetne fogatni önnel

Napi horoszkóp április 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma madarat lehetne fogatni önnel, olyan víg a kedve. Lehet mégis valaki, aki el akarja rontani a hangulatát. Méghozzá merő irigységből. Meglehet, valami összeköti az önök sorsát. Tisztázza a szálakat, és ha tudja, lépjen túl rajtuk!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma magára haragíthat valakit, aki igazán nem ezt érdemelte volna meg. Úgy látszik, a Bika néha még abba is belerúg, akit szeret. Meglehet, csak valamiféle pajkosságból teszi, de az illetőnek jobban fáj, mint azt ön gondolta volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Talán nem mindenben ért egyet a társával, de abban mind a ketten biztosak lehetnek, hogy szeretik egymást. Márpedig ez lenne a lényeg, nemde? Minden vita, veszekedés és baj, csak azért van, hogy erre folyton újra rájöjjenek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Még a büszke és zárkózott Rákoknak is szüksége lehet néha arra, hogy elfogadják a baráti segítséget. Ön is forduljon egy jó barátjához, ha gondjait képtelen egyedül megoldani. Biztosan akad köztük egy, aki segítségére lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma igazán elemében lehet. Ma még azt sem bánja, hogy az utóbbi időben túlterhelték. A probléma megoldás már szinte a természetévé, lételemévé lett. Ha lenne egy csendes nap, kedves Vízöntő, mivel is ütné el az idejét?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon érdemes jobban megválogatnia az ételeket, italokat, amit fogyaszt. Könnyen megtörténhet, hogy valaminek még a szagától is felfordul a gyomra. Legyen az bármily friss, vagy elegáns étek. A szokatlan inkább kerülendő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap a nagy változások előszelét hozza el az életébe. Hogy mit, az persze nagyban múlik a hozzáállásán is. Ha túlságosan bemerevedett, és nehezen tűri, hogy másként legyenek a dolgok, mint azt eltervezte, akkor jobban fog fájni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A külföld, valamilyen külföldi utazás, sőt, esetleg munka is a látókörébe kerülhet ismét. Egyszer talán már elszalasztott egy adódó jó lehetőséget. Ne kövesse el megint ugyanazt a hibát! Az élet nem tartogat még egy ilyen esélyt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma lehetősége adódhat arra, hogy megkösse az évszázad üzletét. Ne menjen el csukott szemmel, füllel az adódó lehetőségek mellett! Igaz, ez az üzlet talán csak átmenetileg javít a körülményein. De azért azt is meg kell becsülni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha nem is teljesen elégedett a jelenlegi lakáskörülményivel, ezért nem ajánlatos csakis a társát hibáztatnia. Be kell látnia: ő minden tőle telhetőt megtett. Nehéz, de néha önmagát is okolnia kell, ha valami nem tökéletes.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szellemileg és testileg is felfrissülésre szólítják fel a csillagai. Az utóbbira a sok friss zöldség és gyümölcs most kéznél lehet, az előbbinek azonban jobban utána kell járnia. Lehet, hogy a könyvespolcán ott hever már a tudás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Alkalma adódhat beiratkozni egy nyári tanfolyamra. Még ha eleinte terhesnek is érzi, akkor se hagyja ki a jó lehetőséget. Talán nagyot fordíthat most a sorsán egy kicsinyke idő, pénz és energia befektetésével.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: